marți, 24 august 2010

Protest la Ministerul de Finante impotriva modului de plata a impozitelor pe CCDA

Propun tuturor ziaristilor si a celorlalti bucuresteni care sunt platiti pe/si pe Contract de Cesiune a Drepturilor de Autor (CCDA) sa organizam un miting de protest, vineri, ora 11.00, in fata sediului Ministerului de Finante, cu privire la modul injositor in care Guvernul ne obliga sa platim impozitele pe CCDA.
Nu ma opun impozitarii cretine a CCDA, ci a modului umilitor in care Executivul a decis sa platim aceste dari: lunar, la cate 3 ghisee, pana in data de 25 a fiecarei luni. Citesc in Gandul (aveti link mai jos cu detalii) ca esti obligat sa mergi la cele 3 ghisee si in cazul in care nu ai realizat nici un venit in luna precedenta. Oameni buni, in ce tara traim??? Ce dracu e in capul acestor guvernanti? E clar, cel putin pentru mine, ca nu mai e cazul sa stam ca niste legume si sa asistam pasiv. Ma doare faptul ca organizatiile ziaristilor (atat sindicate, cat si patronate) nu au decis sa ia masuri ceva mai drastice la adresa Guvernului.
Deci, cine doreste sa participe vineri, ora 11.00, in fata sediului Ministerului de Finante la acest miting de protest? Deschid lista...

Detalii despre modul umilitor de plata a darilor pe CCDA:
http://www.gandul.info/news/scandalos-guvernul-pune-500-000-de-romani-la-coada-in-fiecare-luna-sa-dea-bani-7032629

17 comentarii:

 1. george, te sustin moral, nu pot fi atunci prezent.
  Iti aduc la cunostinta ca noi avocatii facem asta lunar, la doua ghisee. Deci asta este tara cretina in care traim.

  RăspundețiȘtergere
 2. Viorele, suntem mai multi. am mai vorbit cu niste colegi din redactia Rl. Deci, s-ar putea sa ne adunam cativa. totusi, gestul conteaza: ca nu stam de legume sa inghitim umilinta guvernului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Adrian Ardelean24 august 2010, 17:36

  N-am fi singurii...
  http://puntomedia.wordpress.com/2010/08/24/jurnalistii-clujeni-se-pregatesc-de-proteste/

  RăspundețiȘtergere
 4. si pe facebook:

  http://www.facebook.com/event.php?eid=149695281716782

  RăspundețiȘtergere
 5. Propun sa ne prezentam fiecare cu o hartie igienica, pentru ca acesta este scopul acestor declaratii, autoritatile nu fac nimic cu ele!

  Voi fi prezenta la intrarea oficiala din fata!

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca se strang 100 de oameni, mare minune.

  Marea problema este ca niciodata nu s-a constituit o adevarata opozitie sociala impotriva statului, si pana nu vor intelege foarte multi dintre romani ca probelemele altora sunt intr-o forma sau alta ale lor, nimic nu se va schimba.

  Eu nu voi fi alaturi de voi pentru ca lucrez iar acest gest nu va produce nimic in sine, decat POATE reactii din partea unor alti indivizi care sunt afectati direct de OUG58 si care nu fac nimic, ca si mine. POATE ca vor spune ca asta trebuie facut si cam atat.

  RăspundețiȘtergere
 7. ultimul anonim: consider ca exact pe acest gen de mentalitate se bazeaza si guvernantii nostri: ca oamenii nu ies in strada pentru ca gandesc ca nimic nu o sa se rezolve. Hai sa demonstram contrariul! Iar daca nu o sa se schimbe nimic, macar stim ca nu am stat ca niste legume. Macar stim ca guvernul stie ca o mana de ziaristii a iesit in strada sa protesteze fata de prostia din capul lor. Parerea mea.

  RăspundețiȘtergere
 8. chiar credeti ca se va schimba ceva?? mamele au iesit in strada la temperaturi de 35 grade C cu copii cu tot, cum toti stim , pentru a impiedica reducerea indemnizatiilor cu 15%,ce au primit in schimb???? iti spun eu o reducere de 15%. va doresc mult succes si admir faptul ca vreiti sa luati o atitudine, insa sincer nu stiu care vor fi rezultatele, si daca vor fi, bafta.

  RăspundețiȘtergere
 9. sunt acolo
  6 oameni cu mine
  trebuie reactionat

  RăspundețiȘtergere
 10. Nicoleta Cernea25 august 2010, 12:36

  George, si eu cu colegii mei o sa venim vineri. Asta inseamna cel putin 6 persoane.

  RăspundețiȘtergere
 11. se poarta cu noi de parca am castiga bani pe DREPTURI DE FAPTUITOR...
  http://bulom.blogspot.com/2010/08/caricatura-zilei_25.html

  RăspundețiȘtergere
 12. Super Nicoleta. Ne vedem acolo. Mai aduc si eu cati mai multi colegi.

  RăspundețiȘtergere
 13. Mateo: super tare asta: drepturi de faptuitor :))

  RăspundețiȘtergere
 14. Daca obtineti autorizatie ma bag si eu

  RăspundețiȘtergere
 15. Eu as veni cu drag, dar fix la ora aia am o intalnire stabilita de doua sapatamani. Am sa sustin protestul si eu cum pot. Sa le dati niste oua in geam. Sponsorizez eu ouale. Le am de la Nastase de cand scriam de matusica Tamara :)) . Deci, is clocite si numai bune de dat in idioti.

  RăspundețiȘtergere
 16. unde va intalniti?in strada apolodor acolo,in sect.5?ca vin si eu!(actrita

  RăspundețiȘtergere