duminică, 8 mai 2011

Bai Jeffrey, hai ca-ti dau eu o pereche de pantofi :D

Jeffrey Franks, reprezentantul Fondului Monetar International in Romania, omul in pixul caruia sta decizia FMI de a ne imprumuta sau nu cu zeci de miliarde de euro, a fost surprins de presa ca avea in picioare pantofi gauriti. Asta se intampla sambata, la o intalnire de grad zero, la Cotroceni, cu presedintele Basescu. Poza a fost facuta publica de Cristi Sutu (fostul meu coleg de la Cotidianul) pe blogul sau, preluata apoi de Realitatea TV. Ce dracu, bai Jeffrey, n-ai bani de-o pereche de pantofi? Unde mai pui ca sambata a si plouat torential in Bucuresti :D. Deci, Jeffrey a luat apa :))).
Azi am dezbatut in redactie acest subiect. Intr-o tabara am fost eu si inca un coleg, care am sustinut ca Jeffrey asta e un taran caruia nu-i pasa ca se intalneste cu presedintele unei tari, fie ea si Romania, cu pantofi rupti in talpa. In cealalta tabara, a fost un coleg care a sustinut ca toata chestia asta tine de marketing si PR. Adica, Jeffrey asta care vine la noi in Romania si ne cere sa strangem cureaua si sa luam masuri economice dure, poarta pantofi gauriti in talpa intentionat, sa ne arate ca e si el om simplu, normal, ca toti muritorii de foame. Voi ce credeti?

P.S.: In ianuarie 2007, presedintele Bancii Mondiale, Paul Wolfowitz, a fost surprins de paparazzi turci cu ciorapii gauriti. El a fost nevoit atunci sa-si scoata pantofii la intrarea intr-o moschee din vestul Turciei. Paulica asta tot marketing si PR a gandit atunci?

3 comentarii:

  1. nu o avea bani. sa faca un imprumut la mine

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic că omul are 4 copii și cu siguranță trăiește din ce muncește, nu ca alții, care se împrumută ca să aibă din ce plăti pensiile, salariile, vuitoanele și rolexurile populației care aplauda cu mațe ghiorăitoare de foame :D Nu cred că PR-ul omului merge chiar până acolo. Să fim serioși, nu e ca și când ar fi pozat în încăperea în care Obama privea cu staful lui la chilărirea lui Osama. Aia e o poză studiată pixel cu pixel. Aici era într-o întâlnire anostă și protocolară cu un președinte de stat de la marginea Europei. Cine s-ar fi uitat în talpa lui? Părerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Vedeti postarea anterioara. V-am barfit in interviul ala :D

    RăspundețiȘtergere