vineri, 20 mai 2011

Fuck Prima TV si sfarsitul lumii

Asa cum am mai spus aici, sunt fanul emisiunii "Cireasa de pe tort". O urmaresc ori de cate ori imi permite programul. Buuun. Nemernicii de la Prima TV, probabil s-au uitat pe audiente si, din cauza ca e o emisiune foarte vizionata, au inceput sa bage publicitate foarte, foarte, foarte multa. Enervant de multa. Ai impresia ca nu se mai termina pauzele de publicitate. Dupa emisiunea din aceasta seara, mi se pare ca nemernicii de la Prima TV au scurtat emisiunea ca sa mai adauge publicitate. Din aceasta cauza, sper ca pe idiotii de la Prima TV sa-i apuce de picioare sfarsitul lumii de maine. Numai pe ei.
Apropo de sfarsitul lumii: toate articolele despre acest subiect au spart pe net. So, fuck Prima TV, fuck sfarsitul lumii!

3 comentarii:

  1. Georgica, ai fuckut tot ce era de fuckut si acum te dai la Prima TV si la Sfarsitul lumii?! Mai incearca, da' eu zic ca n-ai nicio sansa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti dai seama ce orgasm as putea avea daca as reusi sa i-o trag sfarsitului lumii? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara. Cer scuze, inca odata, de deranj. Nimic nici astazi, nici o farama din ,,Paispe" al prietenului meu, poate si al nostru, nimic nimic. Aveti vreo explicatie? Profund indatorat.

    RăspundețiȘtergere