duminică, 29 mai 2011

Genica, sper sa infunzi puscaria

Acum trei saptamani scriam pe acest blog despre acest tanar din imagine, Iulian Craciun, 33 de ani, care in ciuda unui handicap fizic sever a reusit sa-si depaseasca conditia de asistat social si sa ne dea tuturor celorlalti o lectie de viata. Desi e imobilizat intr-un scaun cu rotile, are o familie, un copil, o afacere din care traieste decent. Deci, e un om implinit si duce o viata normala.
Ieri, am auzit cu stupoare ca Genica Boierica, un interlop smecher, l-a accidentat cu Porsche-ul său Cayenne chiar pe trecerea de pietoni pe acest tanar nevinovat. Romania Libera scrie in editia sa de maine ca Genica Boierica s-a dat jos din masina doar ca sa-l dea la o parte pe Iulian si scaunul sau cu rotile de pe trecerea de pietoni, care il impiedicau pe marele smecher sa treaca. Dupa asta, a plecat ca nesimtitul de la locul accidentului lasandu-l pe bietul handicapat accidentat sa zaca in strada. Iulian nu s-a pierdut cu firea si a sunat la politie. Acum, saracul Iulian s-a mai ales si cu mandibula fracturata si cu alte rani ceva mai usoare. Pentru toate astea, sper ca Genica asta sa putrezeasca in puscarie.

Asa arata acum Iulian. Intrati la el pe site sa cititi cum povesteste el accidentul: http://startevo.com/iulian-craciun-un-nou-vis/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu