miercuri, 1 iunie 2011

O parte din puta noului barbat am platit-o eu

Astazi, o femeie de 35 de ani a fost transformata de 10 medici, dupa o operatie de 14 ore, in barbat. Operatia de genul asta e foarte complexa. Cica in urma cu nu stiu cate luni, femeia care a devenit azi barbat a mai suferit o serie de operatii, prin care medicii i-au scos uterul, trompele, i-au facut si o vaginectomie... adica i-au desfiintat "pasarica" de tot.
Astazi, echipa de medici i-a montat noului barbat o putza artificiala. Ei ii spun neopenis si au declarat presei ca i l-au atasat noului barbat "in zona receptoare". Seful echipei de medici a declarat la tv ca aceasta putza poate face sex, "daca este armata". Cum dracu se poate arma o putza artificiala? Nici unul dintre colegii mei n-a intrebat. Medicii spun ca ii vor monta noului barbat in neopenis un "suport osos", pentru a avea si el o viata sexuala normala. Oare, la asta se refera armarea?
Cireasa de pe tort: toate aceste operatii complexe care transforma sexul unei persoane sunt decontate de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). Eu tocmai am platit asigurarile de sanatate. Deci, am contribuit si eu putin la noul lui penis. WTF?
Romania Libera a scris despre niste cazuri de boli rare ingrozitoare, unele care afecteaza copiii, pe care CNAS nu le deconteaza. Stau si ma intreb: cine dracu a trecut pe lista aia de decontari schimbarea de sex si nu a trecut bolile care afecteaza copiii?

4 comentarii:

 1. Da, dar doar o mică parte. Dacă ar fi să-și facă treaba doar cu ce i-ai plătit tu, te-ar blestema ;) Așa că zi mai bine „să fie primit”, și poate o să ai și tu parte pe lumea ailaltă :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa, si cu restul isi poate face treaba? Eu nu cred ca asta poate face sex, chiar daca o sa-i bage medicii un os acolo. Sa zicem ca i-o armeaza, dar o sa aiba orgasm? Eu cred ca operatia de genul asta e mai mult Placebo. Asa ca banii mei si ai celorlalti contributori au fost cheltuiti aiurea.

  RăspundețiȘtergere
 3. Si dc te oftici pe el/ea. F... pe aia care au aprobat asta, ca ne-am putea trezi peste ceva timp ca-i fac si prelungire.:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce haioasa esti. Asta ai inteles tu din postarea mea?

  RăspundețiȘtergere