miercuri, 9 mai 2012

Pentru gospodine :D

"In timp ce faceam niste pulpite a sarit o picatura de ulei fierbinte in gat.Ma ustura amigdala de mor.Am baut apa rece dar nu merge.Ce sa fac.Repede!" - acesta nu este un banc, ci un fapt real, care i s-a intamplat unei gospodine in seara asta. In disperare de cauza, femeia a cerut ajutor pe internet. Adica a intrat pe un site medical si a cerut sfatul unui medic autorizat pentru a scapa cat mai repede de durere, de usturime. Aveti aici dovada: http://www.tpu.ro/sanatate/in-timp-ce-faceam-niste-pulpite-a-sarit-o-picatura-de-ulei-fierbinte-in-gat-ma-ustura-amigdala-de-mor-am-baut-apa-rece/
Acum, stau si ma intreb: cum dracu gatea cascata aia - cascata la propriu :D - de i-a sarit tocmai in gat o picatura de ulei fierbinte? Daca stiti vreun remediu, intrati pe site si sfatuiti femeia cat mai repede, sa n-o mai usture.
P.S.: Daca va intrebati ce legatura are d-ra din imagine cu textul meu, raspunsul e urmatorul: am dat cautare pe google imagini "gospodina accident bucatarie" si mi-a dat-o pe ea ca rezultat. Daca nu va intrebati chestia asta, nu mai cititi si raspunsul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu