vineri, 4 mai 2012

Tiberiu Lovin e paranormal!

Majoritatea prietenilor mei nu sunt oameni normali. La cap. Tiberiu Lovin, mogulasul care detine site-ul cu informatii despre media www.reportervirtual.ro, este unul dintre ei.
Inainte de a va povesti ceea ce mi s-a intamplat aseara, trebuie sa deschid o paranteza, elocventa pentru scena de aseara. Deci, in seara de 1 Mai, eu, Tiberiu si alti jurnalisti ne-am intalnit la o chestie tovaraseasca, asa, ca-ntre baieti. Ma ofer sa-l iau cu masina mea pe mogul. Ii spun la telefon exact asa: te ridic din colt de la guvern; cum te uiti la cladire, pe mana dreapta, e un semafor; te iau de acolo. Ajung la locul respectiv, dar Tiberiu nefiind lipsea. Il sun, vorbesc cu el si aflu ca Tiberiu era exact in coltul opus, spre Aviatorilor. Deci, la faza cu orientarea, Tiberiu e varza.
Buuun. Dupa ce-am plecat de la intalnirea tovaraseasca, ii spun lui Tiberiu: "Bai, ne vedem pe 3 mai la Cheful Presei,  pe care il organizeaza Activewatch la Kulturhouse. Ne vedem acolo, pe la 8, dupa care pe la 10 si ceva plecam in Hard Rock, la ziua lui Robert Turcescu". Buuuun. Aseara, pe la 22.02, primesc sms de la Tiberiu: "Eu am ajuns. Tu?". "Si eu. Sunt sus, in dreapta barului, in separeu, cu Ilisoi. Hai si tu pe canapea!". Trec cateva minute bune, dupa care reporterul virtual revine cu un alt sms: "Unde, frate? Eu sunt la bar si nu va vad, cu toate ca sunteti mari". Stiind cat te abil e Tiberiu la orientare-n spatiu, ma ridic de pe canapea si ma duc sa-l caut. Iau la rand toate incaperile din Kulturhouse. Nimic. Il sun: "Bai, unde esti?". El imi raspunde: "uhvchjd iybcduihybc wsbcbcd" - n-am inteles nimic, din cauza ca muzica era prea tare. Ii mai trimit un sms: "Suntem in separeu, langa wc, la intuneric". El: "Ok". Dupa alte cateva minute, tot el, prin sms: "Frate, m-am intors la bar. Cum intri in dreapta. Nu exista separeu cum zici si nu v-am gasit nici la rezervare pe numele vostru". Ii povestesc toata conversatia lui Viorel Ilisoi. Omul rade copios, dupa care face un comentariu specific lui: "Tiberiu se descurca doar in mediu virtual. In real, da rateuri". Il sun din nou pe virtual, nu inteleg nimic din conversatie, pentru ca si la mine, si la el muzica era data la maxim. Realizez, totusi, ca muzica era diferita. "Eu cred ca asta e in alta carciuma", ii zic lui Viorel, dupa care radem amandoi. La 22.34, virtualul imi trimite ultimul sms: "Bre, eu sunt la Hard Rock, la Turcescu". In separeul de la Kulturhouse, ala intunecat de langa wc, se rade copios. O prietena deschide Facebook-ul si citeste de pe wall-ul lui Tiberiu: "Ziua lui Robert Turcescu e sub zodia paranormalului la Hard Rock. El nu e de gasit, iar amicii mei sunt intr-un separeu care nu exista :)) ". In Kulturhouse, radem cu pofta. O rog pe prietena care ne-a citit de pe wall-ul lui Tiberiu sa scrie pe peretele lui, in numele meu, urmatorul comentariu: "Tiberiu Lovin, te iubesc! Sa mor eu".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu