luni, 11 iunie 2012

Sunt in finala concursului de poker destinat jurnalistilor

In seara asta, m-am calificat in finala de duminica a concursului de poker (varianta Texas Hol'dem) destinat jurnalistilor. Din vreo 35 de jurnalisti, sunt in primii 9 care duminica, de la ora 14.oo, se vor bate pentru trofeul PokerFest.
Paradoxal, jurnalistul cu cele mai multe fise calificat in finala este o colega, de la site-ul miresici.ro. DA, o jurnalista. Si noi, baietii, in pauza de masa, ne intrebam de unde e fata aia? Cand unul dintre colegi ne-a spus de unde e, vreo 5 barbati am zis cu totii in cor: De undeee? Din ce-am observat la numararea fiselor, din cei noua finalisti sunt cam pe locul 6 ca numar de fise. Eu am vreo 13.700 de fise, iar colega de la miresici.ro are decat dublul fiselor mele :D
Printre finalisti se numara doi colegi de la Romania Libera, finalistii de data trecuta, un coleg de la Cancan si altul de la revista Casino, un coleg de la Antena 1 - pe restul nu-i cunosc.
Concursul este organizat de PokerFest. In paralel cu concursul destinat jurnalistilor (care are premii de 8.000 de lei, adica intre 100 si 3.000 de lei, in functie de locul ocupat de cei 9 finalisti), are loc si concursul destinat profesionistilor. In fiecare zi, la Howard Johnson, la etajul 1, au loc sateliti pentru calificarea in concursul de duminica. In primavara, s-a pus la bataie vreun sfert de milion de euro. Campionul, Lucian Mantu, a castigat 75.740 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu