luni, 9 iulie 2012

Decat 100,8 kile

Dupa cinci saptamani de regim relaxat, in care m-am mai scapat in fiecare weekend  la un gratar cu niste mici, carnati, un antricot de porc si niste beri, am reusit sa ajung la 100,8 kile, de la 105, cate aveam prin februarie, cand am renuntat la regim.
Primele efecte: ma simt mai sexy, femeile incep sa intoarca privirea dupa mine; la blugi, am scazut in talie doua masuri; la tricouri si camasi incap acum chiar si in colectia de la H&M, pe care ii acuzam acum cateva luni ca sunt niste nesimtiti, pentru ca nu vand si haine XXL; deci, acum intru lejer in XL :D;
burta mea incepe sa devina plata; efectul direct si imediat: de cateva saptamani, reusesc sa mi-o vad :D. Uau, ce bine e sa-ti revezi un vechi prieten :D.
Marturisesc ca nu am mai mancat dulciuri. Mi-a fost foarte greu. Mai ales ca la mine la redactie, la EVZ, in fiecare vineri avem Sweet Friday, adica masa de sedinte din mijlocul halei se umple cu platouri de prajituri: eclere de 3 feluri, tarte cu fructe, cu nuci cu....tot ce vrei. Ma uit cu jind, glumesc cu colegii care baga-n ei ca spartii, in timp ce mie mi se umfla tzatza de pofta.
Acum doua weekenduri, am mancat doar o placinta cu branza, facuta de d-na Sava de la Rm-Sarat.
Desi mama mi-a pus la pachet o rulada cu ciocolata de casa, deaia senzationala, care a fost apreciata de toti prietenii mei care au gustat-o, mi-am muscat buza si am inghitit in sec. Recunosc ca am mancat niste compot de visine, culese din visinul de acasa de Elena si puse de ea cu forta in traista cu bunataturi.
In rest, am mancat mult iaurt dimineata, cate o friptura slaba la pranz cu ceva garnitura de legume, mult peste seara, salate, fructe si multa apa.
Asadar, jos burta!
P.S.: Stiu ca Viorel Ilisoi o sa se uita la aceste poze si iar o sa comenteze ca am picioare urate si paroase, ca iar am uitat sa ma epilez.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu