duminică, 2 septembrie 2012

69 de zile fara fumat

Adica 1.656 de ore, care inseamna 99.360 de secunde de cand nu am mai fumat. Inca ma mai viziteaza, din cand in cand, dracusorul ala nesuferit, care ma intreaba daca n-as vrea o tigara. E drept, se intampla foarte rar. In general, vineri seara, cand ma vad cu baietii. In rest, indur cu stoicism. Aseara, pe o terasa prin centrul vechi, chiar m-a deranjat fumul de tigara care ma invada de la un vecin de masa. Incredibil :D.
Efecte benefice ale renuntatului la fumat: dorm mult mai bine, mai linistit si mai profund; retin ce visez; ma simt mult odihnit cand ma trezesc; de exemplu, inainte puteam sa dorm si zece ore, dar cand ma trezeam ma simteam obosit; nu mai sforai atat de naspa :D; mi s-a spus ca acum am un sforait diafan si ca nu mai cutremur tot blocul; ziua, respir mult mai bine; simt ca plamanii mei sunt mult mai bine oxigenati; per total, sunt mult mai multe chestii pozitive, dar nu-mi mai vin toate acum; le-am enumerat doar pe cele mai importante.

Deci, daca vrei cu adevarat, POTI!

P.S.: Fotografia e facuta acum doi ani, la petrecerea de ziua mea de nastere. Imi cumparasem, special, o cutie cu tigari de foi, cubaneze. Asta era basca, pentru ca mai aveam inca doua pachete de Kent 8 :D. Sa nu cumva sa raman in pana de tigari. Mda. Pe vremurile alea, imi faceam rezerve de tigari. Daca ramaneam in pana si era seara, intram in sevraj. Nu ma lua somnul stiind ca a doua zi, la cafea, nu am tigari. Ziceam ca nu ma pot trezi. Chestie total falsa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu