duminică, 3 februarie 2013

PokerFest organizeaza un nou concurs de poker pentru jurnalisti

Pe 17 februarie 2013, ora 15.00, in Sala Platinum a Hotelului Howard Johnson, va avea loc un nou concurs de poker pentru jurnalisti. Intrarea e gratuita. Premiile sunt in valoare de 8.000 de lei si vor fi impartite intre ultimii 10 ramasi in concurs. Detalii, mai jos, in comunicatul PokerFest. Vine si Gina Pistol. Si cativa mari campioni. In poza alaturata, de la stanga la dreapta, sunt: Sorin Constantinescu, organizatorul PokerFest, Ionel Anton, cel mai tare jucator de poker din Romania, si Sorin Chiriac, jurnalist la Cancan, cel care a castigat anul trecut primul turneu de poker pentru jurnalisti. Pentru cei care n-au fost anul trecut la turneu, povestesc doar atat: dupa ce a venit Ionel Anton la noi, am ras vreo juma de ora de ni s-a inclestat gura. A facut Ionel Anton un misto de noi, la modul smart, de am ras cu lacrimi. Ca sa-si demonstreze stofa de mare campion, Ionel Anton ne-a ghicit la toti cartilede joc. Am ramas blocati. Ii invit pe toti colegii sa participe. E misto.
PokerFest Sezonul 3 vine cu surprize: turneu de poker pentru femei, un concurs pentru jurnalisti si un super-turneu cu premii de sute de mii de euro. Toate evenimentele vor fi prezentate de Gina Pistol

Cel mai mare organizator de turnee de poker din Romania, PokerFest, deschide sezonul 3 cu o premiera nationala: primul turneu de poker pentru femei. Ladies's Event are o taxa de participare de 200 de euro si deschide marele turneu PokerFest Bucuresti 2013. Concursul destinat exclusiv sexului frumos se va tine pe 11 februarie 2013, la ora 13.00, in sala Platinum a Hotelului Howard Johnson din Capitala. "Am gandit acest concurs pentru a atrage acele concurente care joaca poker pe internet si simt cumva o piedica in a participa la turneele unde vin si barbati. Sper ca acest Ladies's Event sa atraga cat mai multe concurente si sa devina o traditie, asa cum exista in tarile unde pokerul e ceva mai dezvoltat", declara Sorin Constantinescu, managerul PokerFest.

Gina Pistol va prezenta turneele PokerFest

Incepand din 2013, toate turneele PokerFest vor fi prezentate de cunoscuta vedeta Gina Pistol. Ea a fost implicata, in ultimii ani, in promovarea mai multor evenimente care au avut pokerul in prim plan si se declara o fana a acestui sport. Gina Pistol este una dintre concurentele care s-au inscris deja la turneul de poker pentru femei. Ea joaca poker Texas Holdém de cativa ani si i-a avut ca parteneri, in diferite concursuri, pe unii dintre cei mai cunoscuti jucatori din Romania. “Cand am jucat poker prima data, spuneam «treisprezece» la «damă». Intre timp, jocul m-a prins și am început să învăț. Am jucat și online, dar marea mea plăcere este să joc live, deoarece îmi place să joc la cacealma, sa-i derutez pe adversarii mei prin comportament.” spune Gina.

Concurs cu premii de 8.000 de lei pentru jurnalisti

PokerFest a organizat la inceputul anului 2012 primul turneu de poker pentru jurnalisti. Anul acesta, PokerFest continua acest concurs, la care sunt invitati cate doi reprezentanti mass-media de la fiecare publicatie tiparita sau on-line, radio sau televiziune. Evenimentul va avea loc duminica, 17.02.2013, ora 15:00, la hotelul Howard Johnson. Participarea este gratuita. Organizatorul pune la bataie premii totale de 8.000 de lei, care vor fi acordate primilor 10 jurnalisti, astfel: ultimul loc va primi un premiu de 100 de lei, iar castigatorul turneului va incasa 2.100 de lei si trofeul PokerFest. Anul trecut, turneele pentru jurnalisti au fost castigate de ziaristii de la CanCan si Romania Libera.
Jurnalistii se pot inscrie la concurs pe adresa de mail carmen@pokerfest.ro.

Premii de sute de mii de euro la marele turneu

Marele turneu PokerFest Bucuresti 2013 se va tine in perioada 11 - 17 februarie 2013, in sala Platinum a Hotelului Howard Johnson din Capitala. La ultima editie a acestui concurs, au participat 339 de concurenti, iar premiile totale au fost de peste 300.000 de euro, lucru care face ca acest turneu sa fie cel mai mare din Europa (la nivelul de 1.000 de euro buy in). Pentru turneul care va incepe peste opt zile, doritorii se pot califica chiar si cu cativa dolari (pentru calificarile de pe internet) sau numai cu 230 de lei, pentru satelitii organizati la Queen Casino. Pentru detalii, cei interesati pot obtine informatii direct de pe site-ul pokerfest.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu