marți, 13 mai 2014

Avem Lamborghini!


Cand eram eu bebe, acum 'nspe mii de ani inaintea erei noastre, cand plangeam si faceam urat, tataia Dumitru (care acum cateva zile a implinit 86 de ani. La multi ani, tataieeeee!) ma punea intr-o copaie si ma legana. Cand solutia asta nu dadea rezultate, tataia Dumitru ma lua cu tot cu copaie si ma legana mai tare si imi canta. Stiu asta pentru ca mi s-a tot povestit. Cica eram un bebelus cam periculos. Nu stiu cu cine seamana Ioana :D

Cand Ioana era "pe vine", a vazut la KIKA cel mai misto leagan de bebelusi. Am zis atunci ca o sa i-l cumpar. Dupa ce s-a nascut, n-am mai avut timp sa ajung la KIKA.

Pentru ca Ioana e o norocoasa (deh, s-a nascut in Joia Mare) a primit un leagan electric si mai misto de la colegii mei de la Digi 24. In comparatie cu copaia in care ma legana tataia Dumitru, acest leagan e un fel de Lamborghini al leaganelor. E foarte confortabil, are o culoare foarte linistitoare, jucarii, 12 melodii de relaxat si adormit bebelusii... E ceva de vis. Totul e electric. Il bagi in priza, ii reglezi viteza, ii alegi melodiile si gata.

Ioana l-a probat aseara, dupa ce a facut baita. S-a linistit instant si a adormit intr-o atmosfera si-o ambianta de vis.

Multumim pentru cadou Anei Poenariu, Alinei Badalan, Gerhald Ernst si Oana Despa. Si Eva a lu' Oana Despa :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu