vineri, 9 mai 2014

Deci, avem 3 (trei) saptamani

La 3 saptamani, ziua e un ingeras. Fotografia de fata, facuta de consoarta, e dovada vie. Iti vine s-o mananci. E haioasa, zambareata, gangureste, se stramba si gesticuleaza ca un om mare. Seara, in schimb, e o DIAVOLITA. Tipa, urla, zbiara. Trezeste tot palierul, tot blocul, tot cartierul. Daca stati in Bucuresti si dimineata pe la 3 auziti un tipat de copil, sa stiti ca e Ioana. Are plamani sanatosi. Cred ca o aud si bunicii de la Buzau si Rm-Sarat.

Acum doua nopti a fost de cosmar. Nu cred ca am dormit doua ore. A doua zi, la giob, am plecat pe teren la 10 dimineata. Am avut doua filmari. Pe la 14.00, in drum spre redactie, am adormit in masina lu' Digi 24. Ce zic eu am adormit, am dormit de-a binelea. Cu sforait. Am speriat colegii. Noroc ca am colegi de treaba si m-au inteles. Na, am avut si eu vreo 30 de minute de dormit ca lumea. In cur, ca navetistii.

Acum, s-a trezit pe la 9.00. Am luat-o in brate, i-am cantat, am leganat-o. I-am dat eu sa manance si a  adormit. Mi-a zambit, cum numai ea stie. M-a topit.

Acum o sa ma duc sa platesc rata la banca, la creditul ipotecar. E cea mai naspa zi din luna pentru mine. Ioana a reusit sa mi-o faca mai placuta :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu