luni, 7 iulie 2014

Administratorul Cișmigiului e un cretin

Cișmigiul este parcul meu preferat. Pe Ioana am scos-o la aer prima dată în Cișmigiu. Încă din aprilie 2014 am observat cu surprindere că administratorul parcului a scos mai multe bănci și scaune din parc. Zona mea preferată este cea din jurul lacului. Acum, nu mai am unde să mă așez. Au rămas doar urmele scaunelor.

Pe scaunele din jurul lacului mănânc cu Ochelarista gogoși și ne bem cafeaua, dimineața, în weekend. Acum nu mai avem unde să ne facem tabietul din cauza idiotului care administrează parcul. De 3 luni, nu mai sunt scaune si bănci, pe anumite alei, chiar cele unde e umbră și e frumos. Care a fost logica după care s-a ghidat administratorul parcului? Când e mai multă nevoie de bănci și scaune tu le scoți și lași parcul chel???? Ești foarte inteligent, administratoru' lu' pește!


Aici, pe pod, e proba supremă a faptului că administratorul Cișmigiului e un dobitoc! Ce-o fi fost în mintea lui când a decis să pună chestiile astea în mijlocul aleii de pe pod??? Inițial, chestiile astea tâmpite au vrut să fie niște ghivece. Da, ați auzit bine! Ghivece din tablă într-un parc natural de câteva hectare! A ce sună a chestia asta? A prostie și posibil șpagă???
Au avut grijă să pună ghivecile astea tâmpite, dar nu au astupat groapa din stânga imaginii. Când trec cu căruciorul pe acolo dau în gropi, că prin dreapta nu încap cu căruciorul. Sunteți de acord cu mine că ăla care a decis plantarea acestor ghivece de tablă în mijlocul aleii e un cretin???


În ciuda deciziilor acestor cretini, noi încercăm să ne bucurăm de viață, alături de Ioana :).


(Deși acum ne îmbrăcăm cu fustiță roz, pe care scrie Baby girl, încă mai sunt babe care ne întreabă: E fetiță?)


Noi încercăm, totuși, să fim optimiști :D
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu