marți, 8 iulie 2014

AFI Palace Cotroceni ia bani cu japca pentru parcare


Ieri, 7 iulie 2014, a fost la mall-ul AFI Palace Cotroceni. La 15.50 am intrat in parcare. La intrare scria mare ca ora de parcare este 2 lei si ca primele doua ore sunt gratuite. Am stat fix 3 ore si doua minute. Ma asteptam sa platesc o ora de parcare cand, ce sa vezi, am fost taxat doua ore. Apucasem sa bag tichetul de parcare in aparatul de taxat si daca nu platesti cat spune aparatul ala jepcar nu mai primesti tichetul. Cand iesi din mall, daca nu bagi tichetul nu mai iesi si platesti o suprataxa. Deci, japca maxima. Am platit ca sa primesc tichetul, dupa care am sunat la reprezentantii mall-ului ca sa obtin explicatii. Pe un ton cam agresiv, acestia mi-au explicat ca daca stau doua secunde peste o ora platesc o ora intreaga. Deci, la mall-ul AFI Palace Cotroceni doua secunde sau doua minute de parcare, cum a fost cazul meu, costa 2 lei, desi ei te informeaza la intrare ca o ora de parcare costa 2 lei.

Am facut azi plangere la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului. Sa vedem daca actualul sef al ANPC are curaj sa se ia si de marii jepcari, nu doar de gainari.

Asa ca aveti grija sa nu luati si voi teapa cum am luat eu!

2 lei de la mine, 2 lei de la tine... asa fac astia milioane de euro. Pentru cei 2 lei luati de la mine le doresc sa cumpere lumanari de ei. Asa se blesteama la mine-n cartier :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu