vineri, 5 septembrie 2014

4 luni jumate

Descoperim. Din ce in ce mai multe. Suntem din ce in ce mai constienti de lucrurile pe care le facem, de persoanele cu care venim in contact, de lucrurile care se intampla in jurul nostru. Incepem sa fim din ce in ce mai temperamentali. Comunicam din ce in ce mai bine. Am trecut de gangurit. O dam pe vocale si consoane. In anumite momente, lasam impresia ca putem pronunta anumite cuvinte, dar avem activat ceva care ne opreste, ca un ABS.

Avem par mai mult si mai des :D. 99% e uniform, la 1,5 cm. In crestetul capului avem doua fire de par mai mari, la vreo 4-5 cm. Initial am crezut ca sunt fire de par de la mami si am tras de ele. Ioana mi-a aruncat o privire... Mami zice ca am antenute :)

Punem mana pe orice. Cercetam cu atentie. Analizam. Nu ducem la gura decat jucariile. Nu ne place berea. E rece. Imi place ca are o culoare misto.

Privirea este mult mai activa si penetranta. Reusim acum sa urmarim lucruri si persoane chiar si peste umarul nostru. Avem momente cand gesticulam ca oamenii mari. Nu suferim suzeta. Preferam degetul mare de la mana dreapta. Asa si adormim. Cu el in gura. Am fost la medic si suntem perfect sanatosi.
Speram ca Dumnezeu sa aiba grija in continuare de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu