duminică, 14 septembrie 2014

Apă gratis de la partid


Parcul Plumbuita din Sectorul 2 al Capitalei a fost luat cu asalt, ieri, de către reprezentanții/membrii/simpatizantii unui partid politic în mare vogă în momentul de față. La intrarea principală, un cort mare, roșu, îi informa pe cetățenii Sectorului 2 că acest partid îl susține pe unul dintre candidații la președinție. Cine vroia sa semneze pentru susținerea acestui candidat primea și un pahar cu apă. Gratis. Deși pe cort scria MARE despre ce partid e vorba, reprezentanții acestui partid au ținut să bolduiască acest lucru prin lipirea unui abțipild pe bidonul cu apă moca.


Pentru atragerea electoratului cu copii, organizatorii evenimentului au adus niște clovni, care se jucau cu copiii, si o zână, care îi picta pe față pe copiii părinților care reprezentau un target bun pentru semnături pe lista de susținere a candidatului la președinție. În stânga imaginii, cel mai înalt, e tatăl handbalistului Marian Cozma, sportiv ucis într-o discotecă în Ungaria. Se pare că e membru sau/și susținător al acestui partid. 


Tatăl lui Marian Cozma a venit în parc cu o cămașă albă. După o discuție cu reprezentanții partidului, a îmbrăcat un tricou cu numele acestui partid. La finalul manifestării, bărbatul și-a îmbrăcat la loc cămașa cu care a venit. 


Aici e zâna care îi picta pe față pe copii. În boxe se auzeau foarte tare două melodii: Pharrell Williams - "Happy" - și Andra - "Totul va fi bine".


Acest domn stătea de vorbă cu toți cetățenii Sectorului 2 care veniseră în parc. Mai ales cu cei care nu aveau copii sau nepoți, care erau în grija altor membri de partid. Bărbatul explica tuturor cum e cu candidatura la președinție, pe cine susține partidul lui și dacă vrei să semnezi...

Asta am văzut eu, ieri, în timp ce m-am plimbat cu fiica mea în acest parc :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu