marți, 28 octombrie 2014

Cel mai bun piept pe care l-am mâncat în ultimii ani


Ieri seară am avut musafiri. Au venit nașii pe la noi. Ochelarista n-a vrut să mă duc să cumpăr ceva de mâncare. A zis că o să gătească ea. N-am zis nimic, pentru că eu nu ies din cuvântul soției :D. Când avem musafiri și nevastă-mea spune că o să gătească, mi-e frică. Să nu vină musafirii flămânzi, iar ce-a gătit nevastă mea să nu le placă. Consoarta mea are zile când gătește SENZAȚIONAL. Marele ei defect e că nu reușește de două ori să repete același gust fenomenal. Așa că pot spune că soția mea gătește UNIC    :D

Ieri seară, ca prin minune, mâncarea gătită de nevastă-mea a fost incredibil de gustoasă. La aperitiv a făcut o salată de vinete, pe care am mâncat-o cu pâine prăjită și roșii. Salata a fost preparată dietetic, ca să pot mânca și eu. Adică fără maioneză și mult ulei. Nașu', care nu complimentează foarte ușor, a spus că au ieșit foarte bune.

Piesa de rezistență a fost felul de bază. Un piept de pui feliat în bucăți mari fiert în sos de roșii cu usturoi, condimente și verdețuri. Totul asezonat cu cartofi natur. Piept de pui am mai mâncat, dar nu ca cel de ieri seară. Cum să vă explic ca să înțelegeți? Era suculent, iar în gură îți rămânea o adiere de usturoi și condimente alese. Ce mai, dom'le, a fost senzațional! Musafirii au mâncat pe nerăsuflate.

Ce vedeți în imagine e cea mai rămas după ce am mâncat eu ultima porție în seara asta. Abia după ce am mestecat și ultima bucățică de pui am ajuns la concluzia că pieptul de pui gătit de nevastă-mea merită o postare pe blogul meu.


P.S. - Dacă nevastă-mea o să repete această mâncare cu același gust senzațional, o să vă țin la curent ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu