marți, 14 octombrie 2014

Vedeti ca joc la Loto 6/49 !!!
Pentru ca e un report de aproape 31 de milioane de lei, am jucat si eu un bilet la Loto 6/49. E cel din imagine. Varianta A am completat-o eu. Am ghicit un singur numar. In schimb, Ochelarista a completat varianta B si a ghicit doua numere. Daca mai ghicea un numar... luam 30 de lei. Adica o cutie si jumatate de lapte pentru Ioana - asa mi-a zis. Pentru urmatoarea extragere, o sa-i reglez tirul Ochelaristei, o sa-i umblu putin la soft ca sa ghiceasca cel putin 4 numere. 5 ar fi ideal. 6.... ar iesi scandal national.

Chiar asa, va dati seama ce scandal ar iesi sa ghicesc eu sau nevasta-mea cele 6 numere la Loto 6/49 si sa incasam potul cel mare??? Oau. Sa vezi atunci teoria conspiratiei :D.

Faza tare e ca si colegul meu de banca de la redactie a jucat si a ghicit 3 numere. Taran de la Timisoara, colegul meu a jucat o singura varianta. Asta bulan. Imaginati-va daca era sa castige marele pot! Tot scandal iesea.

Concluzie: Am spus-o si-o repet: jocul Loto 6/49 nu e masluit. Magariile s-au facut si se fac in continuare cu banii incasati din acest joc. Se castiga rar pentru ca managerii destepti de la Loterie au scumpit pretul unei variante simple de joc, lucru care i-a determinat pe romani sa joace putine variante, chiar una pe bilet. Combinari de 6 luate de 49 de ori rezulta ca sansa de castig la Loto 6/49 este de una la aproape 14 milioane. Adica sunt 14 milioane de variante diferite ce se pot juca la Loto 6/49. Ca s-o nimereste p'aia castigatoare trebuie sa fii fffffffff norocos. Bafta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu