sâmbătă, 20 decembrie 2014

Cum îți dai seama că ai îmbătrânit


Aseară am fost într-un club. Am stat vreo 5 ore, timp în care am realizat cât am îmbătrânit. Să explic. Cu liniuță, de la capăt:

- când eram tânăr, mergeam în fiecare weekend în club. În ultimii ani am ajuns să merg în club o singură dată pe an, invitat de alții. Anul ăsta, de angajator. Anul trecut, de verisoara mea, în Fratelli. Acum doi ani, de Gabi - un prieten, de ziua lui, în Bellagio.

-înainte fumam, beam, dansam. Țineam. Duceam. Acum.... mă deranjează fumul de țigară, după ce am mai bine de doi ani de când m-am lăsat de fumat. Acum, mă enervează muzica tare. Consider că e mult prea tare. După ultimele 3 ieșiri, urechile mele au țiuit vreo oră după ce am plecat din club. Senzație nașpa. Atunci dansam până la epuizare. Făceam saună la propriu. Prietenii mei de acasă știu ce atmosferă încinsă era în Fontaine - cel mai select club din RM-S :D care n-avea AC. Acum dansez pe loc. Cu un pahar în mână. Cum dansează Tataie.

- înainte țineam la băutură. Vă spune asta unul care bea singur o sticlă de whisky, după ce în prealabil se încălzea cu niște pălincă. De câte ori am sărit calul la băutură, nu am mers niciodată din gard în gard. Din contră, am mers drept, țeapăn. De la depărtare, nu se prindea nimeni că sunt băut. Îmi aduc aminte de o seară de Revelion în care am făcut-o lată. Adică am băut cam cât am spus mai sus. Dimineață pe la 6, Remus ne-a dat un test, mie și lui Liviu, care băuse mai puțin decât mine. E vorba de testul ăla de la americani, când polițiștii au bănuială că un șofer a băut. Ei bine, am trecut cu brio acel test. Am martori.

- acum, după 3-4 pahare de whisky, am spus stop. Le-am simțit altfel. E drept, nu am mai băut alcool de vreo 4 luni. Deci, încă un semn.

- înainte, știam 90-95% din melodiile care se puneau în club. Am lucrat în radio, am pus muzică pe la petreceri. Aseară, nu știu dacă am recunoscut vreo 4-5 melodii. Adică Boys, boys - a lu Sabrina, plus câteva melodii de la Cutugnio și Richi e Poveri. În rest, a fost numai muzică house. Și melodiile de mai sus au fost mixate house. Doar la început îți dădea DJ-ul câteva note clasice, după care venea imediat ț, ț, ț, ț, ț, ț :D

- acum, mahmureala are alte urmări. Simți a doua zi că ai organe interne :D
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu