joi, 4 decembrie 2014

Viorel Ilisoi, sper ca esti multumit acum!


Dragul meu Viorel,

încă din primele rânduri, vreau să-ți spun că mi-e dor de tine. Sunt momente când, fără să vreau, mă gândesc la tine. Chiar si Ochelarista se gândește la tine. Nu știu dacă cu intenție sau nu. Să-ți dau un exemplu: "Deseara îți gătesc ceva în tigaia DryCooker pe care ne-a adus-o Viorel", mi-a zis Ochelarista deunăzi. Și uite ce a ieșit! Vită, fasole verde păstăi și morcov, făcute la abur în tigaia primită de la tine, peste care am mai pus noi niște mujdei de usturoi. Eeeeee! Chiar a fost foarte gustoasă! Deci, îți mulțumim pentru tigaie.

Ieri m-am cântărit și aveam 93,8 kile. Am început dieta când aveam 109, deci am dat jos peste 15 kilograme în 11 săptămâni. Mai am puțin și devin un silfid :D.

Viorele, mi-e dor de varza aia călită senzațională, cu carne de porc de la garniță și cu mămăligă, gătită cu măiestrie de Master Chef de Mihaela! Mi-e dor să râdem sănătos, câteva ore non-stop, până de dureau maxilarul și mandibula. Mi-e dor de o reuniune cu Avram, Simona, Claudiu, Remus - vechea gașcă de la Coti!

Sper că ești bine! Aștept să ne revedem!

Te îmbrățișez!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu