duminică, 18 ianuarie 2015

Vă mulțumesc pentru urări!


Mulțumesc tuturor celor care ieri și-au făcut timp ca să-mi transmită urări de ziua mea de naștere. Mulțumesc și celor care i-au făcut și Ioanei urări, pentru împlinirea celor 9 luni de viață. Da, ieri am serbat la dublu.

Pe telefon și pe Facebook, pe wall și mesaje pe privat, ați fost în jur de 500. Din America, până la Rîmnicu-Sărat. În fața voastră mă înclin. Vă întorc cu drag toate gândurile bune. Să dea Dumnezeu să trăim vremuri mai bune și să fim fericiți!

- prima persoană care m-a sunat dimineață la prima oră a fost soacră-mea ;)

- cel mai emoționant telefon l-am primit de la ei mei. Toată familia mea s-a strâns ieri acasă la bunicul Dumitru, la parastasul de 5 ani de la moartea bunicii mele din partea tatălui. Imaginați-vă o convorbire de vreo 15 minute, în care am vorbit cu toți. De la Marius, nepotul meu care are doar câțiva ani, până la tataia Dumitru, decanul de vârstă care are 87 de ani. Telefonul a mers din mână-n mână. De la nepoți, la veri, verișoare, mătuși, unchi, mamă, bunic. Se zburlise pielea pe mine.

- m-au sunat colegi de gradiniță, școală generală, liceu, facultate și de pe la diverse ziare pe unde am lucrat în ultimii 15 ani.

- mi-au transmis mesaje pe facebook inclusiv profesorii de la scoala generala, liceu si facultate. Am rămas placut impresionat.

- colegii de bancă nu m-au uitat

- nașii. toți m-au sunat și/sau mi-au scris pe facebook

Mulțumesc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu