marți, 14 aprilie 2015

Cum ne-am petrecut vacanța de Paște

Păi, am fost la bunici, care ne-au așteptat ca pe pâinea caldă. Cu tot felul de bunătățuri, plus tort special pentru Ioana. Așa cum ne-a obișnuit, Ioana nu mai așteaptă să se termine de cântat La mulți ani. Ea bagă direct mâna în tort. Poza de sus e din celebrul parc din Buzău - Crâng. Ioana îi zâmbea aici bunicului.


La Râmnicu-Sărat, alte mâncăruri speciale, alt tort făcut de cea de-a doua bunică. Ne-am jucat cu Alessia, fetița vecinilor noștri. Aici cred că a fost singura clipă de liniște.
După care a început tămbălăul. Cel mai mișto a fost la de-a v-ati ascunselea prin casă. Cred ca vecinii de la Râmnic s-au cam speriat de noi. Le cerem iertare !


În poza asta sunt generațiile 1 - 4. Lipsește tata, care nu mai e. În rest, o avem pe Ioana, strănepoata decanului de vârstă din familia Lăcătuș - tataia Dumitru - 87 de ani. Să ne trăiești!

Pentru ziua de Paște, am ales o ținută albă. Rochița am primit-o de la prieteni dragi nouă. Mulțumim! Pantofiorii de prințesă sunt din colecția primăvară-vară de la H&M :D.
La întoarcere, aseară, ne-a luat somnul în mașină, în celebrul fotoliu care e dat cu praf de somn magic.


Vă dorim tuturor să fiți sănătosi, norocoși, fericiți și veseli!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu